Arche Kvinnor Baiwa Liege

B01EA53VII
Arche Kvinnor Baiwa Liege
  • skor
  • läder-
  • importeras
Arche Kvinnor Baiwa Liege Arche Kvinnor Baiwa Liege

Nyheter per ämne

Välj försäkring

För U Designar Färg Rand Print Mesh Bekväma Kvinna Gående Löparskor Multi A3

Copyright @ Dina Försäkringar AB. All rights reserved

När du försäkrar din katt hos oss behöver du inga extra tillägg för mediciner. I vår kattförsäkring ingår en veterinärvårdsdel som ersätter behandling av sjukdomar och skador, rehabilitering, mediciner och ett kejsarsnitt. Du kan välja att bara ha ett skydd för hög kostnad hos veterinären eller så lägger du till en livförsäkring för att få ekonomisk ersättning om det värsta skulle hända din katt. Det ska vara lätt att välja rätt helt enkelt.

Skriv in din kommun så hittar vi ditt lokala bolag/ kontor. Där får du personlig service av en lokal kontaktperson.

Katten är självständig, lekfull och gillar att upptäcka nya saker. En olycka är svår att förutse och kan ibland innebära stora kostnader för dig som ägare. Skulle olyckan vara framme ersätter vår försäkring dig med 80 procent av kostnaderna efter att självrisken på 2 000 kronor dragits av. Du väljer själv maxersättning: 30 000 kronor eller 60 000 kronor per år. För all behandling inom fyra månader dras en grundsjälvrisk. Kombinerar du försäkring för veterinär med en livförsäkring får du även ersättning om din katt skulle dö eller behöva avlivas.

Vår livförsäkring går att teckna för alla katter som kostar över 500 kronor. Då får du ersättning om din katt skulle dö eller tvingas avlivas på grund av en skada eller sjukdom. En behörig veterinär behöver i så fall besluta om avlivningen.

Har din katt varit försäkrad före fyra månaders ålder och därefter oavbrutet försäkrad har du rätt till ersättning för dolda fel. Dolt fel innebär en defekt eller sjukdom som börjat utvecklas innan du hämtat hem din katt, men där symptomen börjat visa sig först senare.

Är du uppfödare av raskatter och medlem i kattförening ger vi dig 30 % rabatt på dina kattförsäkringar hos oss. Som en särskild trygghet har vi också en avelsförsäkring för dina katter. Den ger en liv- och veterinärvårdsförsäkring för kattungarna från att de är 30 dagar gamla till dess att de levereras till sin nya ägare. Försäkringen slutar att gälla när kattungarna säljs, senast vid 15 veckors ålder. I avelsförsäkringen ingår också ett extra kejsarsnitt, dolda fel-försäkring för sålda kattungar samt möjlighet till ersättning om en avelskatt inte längre kan användas till avel på grund av att den förlorat förmågan att fortplanta sig.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse Aalardom Kvinnor Fasta Kattunge Klackar Spetsigatå Pådrag Pumparskor Svart3cm
.

Sök Mitt konto Amoonyfashion Kvinna Öppen Tå Kattunge Klackar Spänne Fasta Sandaler Vita

Min varukorg

Fri frakt på alla ordrar över 499 SEK inom Sverige.

THE PRE – AUTUMN ’18 COLLECTION

Shop now

THE MINI RODINI SPACE ODYSSEY

From the mount of the moonTo the line of the sun There are unidentified flying objects aroundAn adventure through love, spaceand timeA cat with psychic powers shares a good advice

Shop now

MINI RODINI EXCLUSIVE

An exclusive cat for cool kittensThe pink cat adviced print is exclusive to Mini Rodini stores

Shop here

Mer info

Mini Rodini Exclusive - Cat Advice Långärmad T-shirt

299,00kr

Quickshop

Stäng

Nio Väster Kvinnor Girlsnite Tyg Balett Platt Ljusrosa

249,00kr

Quickshop

Stäng

Mini Rodini Exclusive - Cat Advice Leggings

279,00kr

Quickshop

Stäng

Adrienne Vittadini Skodon Kvinnor Davey Moc Slide W / Kedja Mule Svart Läder

449,00kr

Quickshop

Stäng

UFO Sweatshirt

499,00kr

Quickshop

Stäng

Kenneth Cole New York Mens Heliga Joe Slipon Loafer Flottan

379,00kr

Quickshop

Stäng

Converse Chuck Taylor All Star Strandlinje Röd Spetsup Sneaker 55 Miljarder m Oss Kvinnor / 35 D m Amerikanska Män

Om Øresundsbron

Press

Djur Pudel Valp Halka På Löparskor Sportskor 44

Populära länkar

Ladda ner vår app
Följ Øresundsbron
Version 1.18.4